Saturday, January 10, 2009

KEMPEN GEGARKAN STADIUM SHAH ALAM

Setelah mencatakan 2 kemenangan berturut-turut...ramai mengatakan yang perlawanan Selangor menentang Negri Sembilan malam bakal dihadiri oleh ribuan peminat Selangor dan Negri Sembilan. Jika kita baca di forum selangorfc.com peminat Selangor seakan-akan sudah bernafsu semula untuk ke SSA...sejauh mana kebenarannya belum diketahui lagi...Aku takut malam ni penyokong Negri lagi banyak dari penyokong Selangor je kat SSA...Kalau kita lihat Stadium Paroi tu pun selalu penuh bila ada "big game"... Jadi tak hairanlah kalau ramai penyokong Negri turun SSA malam...Selangor ngan Negri pon sebelah je...Pertanyaan skang ni ialah adakah aksi Selangor yang dilihat agak memberangsangkan ketika ini dapat memikat kembali peminatnya untuk kembali ke SSA???Inshaallah aku akan turun ke SSA malam ni untuk melihat btol ke tak apa yang digembar-gemburkan oleh peminat Selangor... paling kurang aku sudah menyahut cabaran KEMPEN GEGARKAN SSA!!..."die-hard" Selangor yang lain camne???

2 comments:

KumbangTiger said...

Selangor poyo ja lebeh....
Giant konon!

Mai Penang dulu baru leh sembang.
Haria Penang hariaaaaa!!

GombakRock said...

hahaha...

eleh takat menang 1-0 ngan Perlis jangan nak eksyen ar...ni hangpa ada duit nak bayar gaji player tak musim ni???